Rengøring tager tid

Der findes ganske få folk, der forguder at gøre rent. De synes virkelig at det er en stor fornøjelse og gør det derfor, hver gang muligheden byder sig. Deres hjem er helt plet- og fnugfrit, fordi de simpelthen nyder at gå og knokle, for at få det i orden. Størstedelen af os ville allerhelst være fri, hvis det var muligt, uden at ende med at bo i en svinesti med risko for vores helbred. Der er nok at se til i fritiden og derfor ender rengøring tit nederst på listen. En sur pligt, der bliver en kilde til dårlig samvittighed eller måske giver grund til skænderier i parforholdet. Vi har alle forskellige grænser for, hvornår vi synes det hele er for strengt og beskidt at leve med, prøv at mødes lidt på midten og forsøg at fordele opgaverne ligeligt i mellem jer. Er der unger, – også helt små, kan de sagtens få en klud i hånden og lære vigtigheden af at hjælpe til i familien.

Ikke mange er vilde med rengøring

En anden mulighed, er dog at betale sig fra rengøringshjælp. Det kan spare for en del bøvl og gøre fritiden lettere. Få en til at komme en gang om ugen og løbe huset over. Det kræver selvfølgelig at økonomien tillader det, men det er en lille luksus, som mange godt kan tillade sig, eventuelt med nogle omprioriteringer.

Reklamerne lokker med mirakler og hurtige nemme løsninger på flaske, også når det gælder rengøring. Der lanceres nye produkter hele tiden, men desværre er faktum, at de ikke virker helt så godt, som de lover. Der må tid og knofedt til, hvis boligen skal holdes fri for skidt og spindelvæv. Den slags knoklen er alle ikke lige vilde med, derfor udskydes det tit lidt for længe og er af og til årsag til en del gnidninger i de små hjem, hvor alle, uanset alder, ellers helst skulle hjælpe til med at holde det pænt. Få et firma til at komme og gøre huset fint en gang om ugen, de penge er givet godt ud i de fleste fortravlede familier, der får mere fritid sammen og færre skænderier i weekenderne.